Акумулатор IntAct AGM YTX12-bs, 12V 10Ah

Каталошки бројYTX12-BS
ПоларитетЛев
Капацитет10 Ah
Стартна моќ130 A(EN)
Должина150 mm
Висина132 mm
Ширина87 mm

 

2600.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци