Акумулатор IntAct AGM YT9B-bs, 12V 8Ah

Каталошки бројYT9B-BS
ПоларитетЛев
Капацитет8 Ah
Стартна моќ120 A(EN)
Должина150 mm
Висина105 mm
Ширина70 mm

 

2100.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци