Акумулатор Exide Strong Pro GEL 210Ah 2400A

Каталошки бројES2400
ПоларитетЛев
Капацитет210 Ah
Стартна моќ2400 A(EN)
Должина518 mm
Висина240 mm
Ширина279 mm

 

28460.00 ден

- Максимална стабилност без вибрации - HVR технологија

- Специјално за возила со заден простор за акумулатор (Euro 5/ Euro 6) и идеален за лош терен

- Carbon Boost за побрзо самополнење при мирување

- Идеален за долги релации со попатни паузи и многу опрема "life on board" 

- Максимален старт после ноќно користење на опрема 

ОЕ оригинален фабрички дел

- Врвни материјали за заштита од варничење

- БЕЗ одржување

- GEL технологија

- Намалени трошоци до 100% (TCO)

- Гаранција од 24 месеци