Акумулатор Exide Start-Stop EFB 70Ah 720A

Каталошки бројEL700
ПоларитетДесен
Капацитет70 Ah
Стартна моќ720 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm

 

7150.00 ден

Exide Start-Stop EFB со Carbon Boost 2.0

Споредено со претходната генерација, новиот Start-Stop EFB со Carbon Boost 2.0 нуди:

- Многу поголема спроводливост

- Усовршено самополнење при кратки релации

- Заштеда на гориво и CO2 штетни гасови

- Усовршено полнење: Многу пократок период на полнење при кочење и работата на Старт-Стоп системот

- ПОДОЛГ животен век: Високото ниво на наполнетост и енергија го зголемува животниот век на акумулаторот- над 10 години

Гаранција од 3 години