Акумулатор Exide AGM SPIRALL 50Ah 800A

Каталошки бројEM1000
ПоларитетЛев/Десен
Капацитет50 Ah
Стартна моќ800(1000) A(EN)
Должина260 mm
Висина206 mm
Ширина173 mm

 

12000.00 ден

EXIDE AGM Spirall 

-Спирален акумулатор за Jeep, Hummer, чамци...

EXIDE AGM е технологија дизајнирана за возила со екстремно голема потреба од енергија, исклучиво по оригинални фабрички барања и стандарди!

AGM е прв избор за возила со Старт-Стоп, регенеративни сопирачки и други моќни дизел и бензински мотори !!!

Главни предности :

- Врвно самополнење

- Сега 4 пати подолг животен век!

- Оптимално создаден за циклична работа

- Високо заштитни сигурносни материјали

- Врвна VRLA (valve regulated) технологија

- Гаранација од 40 месеци!