Акумулатор Exide Professional Power 235Ah 1300A

Каталошки бројEF2353
ПоларитетЛев
Капацитет235 Ah
Стартна моќ1300 A(EN)
Должина518 mm
Висина240 mm
Ширина279 mm

 

15700.00 ден

- Супериорна стартна моќ (повеќе плочи = повеќе CCA старт)

- Идеален за ниски температури

- Идеален за возила со моќни мотори и опрема

- Идеален за возила со опотреба од многу стартувања

- Без одржување (нема додадвање вода)

- Гаранција од 12 месеци

Оригинален фабрички дел за градежна механизација!