Акумулатор Exide Professional Power 185Ah 1150A

Каталошки бројEF1853
ПоларитетЛев
Капацитет185 Ah
Стартна моќ1150 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина223 mm

 

12400.00 ден

- Супериорна стартна моќ (повеќе плочи = повеќе CCA старт)

- Идеален за ниски температури

- Идеален за возила со моќни мотори и опрема

- Идеален за возила со опотреба од многу стартувања

- Без одржување (нема додадвање вода)

- Гаранција од 12 месеци

Оригинален фабрички дел за градежна механизација!