Акумулатор Exide Professional Power 145Ah 1050A

Каталошки бројEF1453
ПоларитетЛев
Капацитет145 Ah
Стартна моќ1050 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина189 mm

 

10200.00 ден

- Супериорна стартна моќ (повеќе плочи = повеќе CCA старт)

- Идеален за ниски температури

- Идеален за возила со моќни мотори и опрема

- Идеален за возила со опотреба од многу стартувања

- Без одржување (нема додадвање вода)

- Гаранција од 12 месеци

Оригинален фабрички дел за градежна механизација!