Акумулатор Exide Excell 44Ah 400A

Каталошки бројEB440
ПоларитетДесен
Капацитет44 Ah
Стартна моќ400 A(EN)
Должина175 mm
Висина175 mm
Ширина190 mm

 

3650.00 ден

Предности :
- 15 % поголема стартна моќ

-  Двојно подолг животен век

- Идеален за автомобили со стандардна и дополнителна опрема, дизел, бензин, плин

- Идеален за екстремни временски услови(многу ниски и високи температури) и интензивно градско возење

- Докажан производ во Македонија со трајност над 5/6 години

- ОЕМ ознака - Оригинален фабрички акумулатор во Mercedes, Audi, VW, BMW, Peugeot, Renault, Toyota, Nissan, Kia, Alfa Romeo, Jeep...

- Гаранција : 30 месеци

Customers who bought this item also bought

Акумулатор Rombat Tundra 85Ah 760A

Каталошки бројEB485
ПоларитетДесен
Капацитет85 Ah
Стартна моќ760 A(EN)
Должина315 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
5300.00 ден