Акумулатор Exide PowerFit 4Ah (долг)

Каталошки бројS312/4 S
Поларитет/
Капацитет4 Ah
Енергија/
Должина90 mm
Висина106 mm
Ширина70 mm

 

800.00 ден

Exide PowerFit- единствена AGM/VRLA технологија за акумулатори за УПС системи, детски колички, инвалидски колички...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 10 години

- Во сите димензии од 1,2 до 30 Ah

- Гаранција од 12 месеци