Акумулатор Exide PowerFit 40Ah

Каталошки бројS312/40 G5
Поларитет/
Капацитет40 Ah
Енергија/
Должина196 mm
Висина171 mm
Ширина165 mm

 

8700.00 ден

Exide PowerFit- единствена AGM/VRLA технологија за акумулатори за УПС системи, детски колички, инвалидски колички...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 10 години

- Во сите димензии од 1,2 до 30 Ah

- Гаранција од 12 месеци