Акумулатор Exide PowerFit 26Ah

Каталошки бројS312/26 G5
Поларитет/
Капацитет26 Ah
Енергија/
Должина175 mm
Висина125 mm
Ширина166 mm

 

6400.00 ден

Exide PowerFit- единствена AGM/VRLA технологија за акумулатори за УПС системи, детски колички, инвалидски колички...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 10 години

- Во сите димензии од 1,2 до 30 Ah

- Гаранција од 12 месеци