Акумулатор Exide PowerFit 18Ah

Каталошки бројS312/18 G5
Поларитет/
Капацитет18 Ah
Енергија/
Должина181 mm
Висина166 mm
Ширина76 mm

 

4000.00 ден

Exide PowerFit- единствена AGM/VRLA технологија за акумулатори за УПС системи, детски колички, инвалидски колички...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 10 години

- Во сите димензии од 1,2 до 30 Ah

- Гаранција од 12 месеци