Акумулатор Exide PowerFit 12Ah (висок)

Каталошки бројS312/12 S
Поларитет/
Капацитет12 Ah
Енергија/
Должина151 mm
Висина98 mm
Ширина98 mm

 

2800.00 ден

Exide PowerFit- единствена AGM/VRLA технологија за акумулатори за УПС системи, детски колички, инвалидски колички...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 10 години

- Во сите димензии од 1,2 до 30 Ah

- Гаранција од 12 месеци