Акумулатор Exide PowerFit 12Ah

Каталошки бројS306/12 S
Поларитет/
Капацитет12 Ah
Енергија/
Должина151 mm
Висина100 mm
Ширина50 mm

 

1750.00 ден

Exide PowerFit- единствена AGM/VRLA технологија за акумулатори за УПС системи, детски колички, инвалидски колички...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 10 години

- Во сите димензии од 1,2 до 30 Ah

- Гаранција од 12 месеци