Акумулатор Exide Moto GEL 30Ah 180A Л+

Каталошки бројG-30
ПоларитетЛев
Капацитет30 Ah
Стартна моќ180 A(EN)
Должина197 mm
Висина186 mm
Ширина132 mm

 

7500.00 ден

EXIDE GEL е технологија на производство со електролит во GEL состојба. 12V модели со капацитет од 19Ah i 30Ah, фабрички формирани и веднаш спремни за употреба. Не содржи течен електролит! Погоден за употреба во зимски услови. Многу поголема стартна моќност во споредба со конвенционалните акумулатори. Голема отпорност на длабоко празнење и долгогодишно складирање. Фабрички акумулатор за најновите модели на BMW мотори. Можност за инсталирање во било која положба. Продолжен животен век во споредба со стандардните акумулатори, Ca – Ca технологија.