Акумулатор Exide Moto Conventional 9Ah 130A Л+

Каталошки бројEB9LB
ПоларитетЛев
Капацитет9 Ah
Стартна моќ130 A(EN)
Должина135 mm
Висина139 mm
Ширина75 mm

 

1920.00 ден

EXIDE BIKE конвенционалните акумулатори се создадени за да се задоволат сегашните потреби на пазарот. Тоа се суво полнети акумулатори со течен електролит. Неопходно е формирање пред првата употреба.
- Хибридна технологија (Sb-Ca).

- 12V модели со капацитет од 3Ah до 30Ah.

- Гаранција од 6 месеци.