Акумулатор Exide Moto Conventional 8Ah 120A

Каталошки бројEB7LB
ПоларитетДесен
Капацитет8 Ah
Стартна моќ120 A(EN)
Должина135 mm
Висина139 mm
Ширина75 mm

 

1990.00 ден

EXIDE BIKE конвенционалните акумулатори се создадени за да се задоволат сегашните потреби на пазарот. Тоа се суво полнети акумулатори со течен електролит. Неопходно е формирање пред првата употреба.
- Хибридна технологија (Sb-Ca).

- 12V модели со капацитет од 3Ah до 30Ah.

- Гаранција од 6 месеци.