Акумулатор Exide Moto Conventional 4Ah 60A

Каталошки бројEB4LB
ПоларитетДесен
Капацитет4 Ah
Стартна моќ60 A(EN)
Должина120 mm
Висина92 mm
Ширина70 mm

 

1000.00 ден

EXIDE BIKE конвенционалните акумулатори се создадени за да се задоволат сегашните потреби на пазарот. Тоа се суво полнети акумулатори со течен електролит. Неопходно е формирање пред првата употреба.
- Хибридна технологија (Sb-Ca).

- 12V модели со капацитет од 3Ah до 30Ah.

- Гаранција од 6 месеци.