Акумулатор Exide Moto Conventional 14Ah 145A

Каталошки бројEB14L-A2
ПоларитетДесен
Капацитет14 Ah
Стартна моќ145 A(EN)
Должина134 mm
Висина166 mm
Ширина89 mm

 

3000.00 ден

EXIDE BIKE конвенционалните акумулатори се создадени за да се задоволат сегашните потреби на пазарот. Тоа се суво полнети акумулатори со течен електролит. Неопходно е формирање пред првата употреба.
- Хибридна технологија (Sb-Ca).

- 12V модели со капацитет од 3Ah до 30Ah.

- Гаранција од 6 месеци.