Акумулатор Exide Moto Conventional 12Ah 170A

Каталошки бројEB12AL-A
ПоларитетДесен
Капацитет12 Ah
Стартна моќ170 A(EN)
Должина134 mm
Висина160 mm
Ширина80 mm

 

2570.00 ден

EXIDE BIKE конвенционалните акумулатори се создадени за да се задоволат сегашните потреби на пазарот. Тоа се суво полнети акумулатори со течен електролит. Неопходно е формирање пред првата употреба.
- Хибридна технологија (Sb-Ca).

- 12V модели со капацитет од 3Ah до 30Ah.

- Гаранција од 6 месеци.