Акумулатор Exide Moto Conventional 11Ah 160A

Каталошки бројEB10L-B
ПоларитетДесен
Капацитет11 Ah
Стартна моќ160 A(EN)
Должина135 mm
Висина145 mm
Ширина90 mm

 

2530.00 ден

EXIDE BIKE конвенционалните акумулатори се создадени за да се задоволат сегашните потреби на пазарот. Тоа се суво полнети акумулатори со течен електролит. Неопходно е формирање пред првата употреба.
- Хибридна технологија (Sb-Ca).

- 12V модели со капацитет од 3Ah до 30Ah.

- Гаранција од 6 месеци.