Акумулатор Exide GEL 85Ah 950Wh Л+

Каталошки бројES 950
ПоларитетЛев
Капацитет85 Ah
Енергија950 Wh
Должина330 mm
Висина225 mm
Ширина175 mm

 

15100.00 ден

Exide GEL- единствена GEL VRLA технологија за акумулатори за соларни системи, индустриски машини, дигалки и вилушкари, чамци и камп приколки ...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 15 години

- Гаранција од 2 години

- Made in Germany