Акумулатор Exide GEL 80Ah 900Wh

Каталошки бројES 900
ПоларитетДесен
Капацитет80 Ah
Енергија900 Wh
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm

 

13500.00 ден

Exide GEL- единствена GEL VRLA технологија за акумулатори за соларни системи, индустриски машини, дигалки и вилушкари, чамци и камп приколки ...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 15 години

- Гаранција од 2 години

- Made in Germany