Акумулатор Exide GEL 56Ah 650Wh

Каталошки бројES 650
ПоларитетДесен
Капацитет56 Ah
Енергија650 Wh
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm

 

11000.00 ден

Exide GEL- единствена GEL VRLA технологија за акумулатори за соларни системи, индустриски машини, дигалки и вилушкари, чамци и камп приколки ...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 15 години

- Гаранција од 2 години

- Made in Germany