Акумулатор Exide GEL 40Ah 450Wh

Каталошки бројES 450
ПоларитетДесен
Капацитет40 Ah
Енергија450 Wh
Должина207 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm

 

9150.00 ден

Exide GEL- единствена GEL VRLA технологија за акумулатори за соларни системи, индустриски машини, дигалки и вилушкари, чамци и камп приколки ...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 15 години

- Гаранција од 2 години

- Made in Germany