Акумулатор Exide GEL 210Ah 2400Wh Л+

Каталошки бројES2400
ПоларитетЛев
Капацитет210 Ah
Енергија2400 Wh
Должина518 mm
Висина240 mm
Ширина279 mm

 

33200.00 ден

Exide GEL- единствена GEL VRLA технологија за акумулатори за соларни системи, индустриски машини, дигалки и вилушкари, чамци и камп приколки ...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 15 години

- Гаранција од 2 години

- Made in Germany