Акумулатор Exide GEL 195Ah 1000Wh 6V

Каталошки бројES1000-6
ПоларитетДесен
Капацитет195 Ah
Енергија1000 Wh
Должина244 mm
Висина275 mm
Ширина190 mm

 

16100.00 ден

Exide GEL- единствена GEL VRLA технологија за акумулатори за соларни системи, индустриски машини, дигалки и вилушкари, чамци и камп приколки ...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 15 години

- Гаранција од 2 години

- Made in Germany