Акумулатор Exide GEL 140Ah 1600Wh Л+

Каталошки бројES1600
ПоларитетЛев
Капацитет140 Ah
Енергија1600 Wh
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина223 mm

 

25500.00 ден

Exide GEL- единствена GEL VRLA технологија за акумулатори за соларни системи, индустриски машини, дигалки и вилушкари, чамци и камп приколки ...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 15 години

- Гаранција од 2 години

- Made in Germany