Акумулатор Exide GEL 120Ah 1350Wh Л+

Каталошки бројES1350
ПоларитетЛев
Капацитет120 Ah
Енергија1350 Wh
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина189 mm

 

20100.00 ден

Exide GEL- единствена GEL VRLA технологија за акумулатори за соларни системи, индустриски машини, дигалки и вилушкари, чамци и камп приколки ...

- Длабока цикличност

- Животен век- над 15 години

- Гаранција од 2 години

- Made in Germany