Акумулатор Exide Excell 62Ah 540A Лев+

Каталошки бројEB621
ПоларитетЛЕВ
Капацитет62 Ah
Стартна моќ540 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm

 

4250.00 ден

Предности :
- 15 % поголема стартна моќ

-  Двојно подолг животен век

- Идеален за автомобили со стандардна и дополнителна опрема, дизел, бензин, плин

- Идеален за екстремни временски услови(многу ниски и високи температури) и интензивно градско возење

- Докажан производ во Македонија со трајност над 5/6 години

- ОЕМ ознака - Оригинален фабрички акумулатор во Mercedes, Audi, VW, BMW, Peugeot, Renault, Toyota, Nissan, Kia, Alfa Romeo, Jeep...

- Гаранција : 30 месеци