Акумулатор Exide Excell 110Ah 850A

Каталошки бројEB1100
ПоларитетДЕСЕН
Капацитет100 Ah
Стартна моќ850 A(EN)
Должина392 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm

 

9700.00 ден

Предности :

- Оригинален акумулатор за Audi, Porsche, Bmw..

- 15 % поголема стартна моќ

-  Двојно подолг животен век

- Идеален за автомобили со стандардна и дополнителна опрема, дизел, бензин, плин

- Идеален за екстремни временски услови(многу ниски и високи температури) и интензивно градско возење

- Докажан производ во Македонија со трајност над 5/6 години

- ОЕМ ознака - Оригинален фабрички акумулатор во Mercedes, Audi, VW, BMW, Peugeot, Renault, Toyota, Nissan, Kia, Alfa Romeo, Jeep...

- Гаранција : 30 месеци