Акумулатор 35Ah JIS Exide Excell за возила произведени во Азија

Каталошки бројEA406
ПоларитетДесен
Капацитет38 Ah
Стартна моќ350 A(EN)
Должина187 mm
Висина220 mm
Ширина127 mm

 

3900.00 ден