Акумулатор Exide Classic 44Ah 360A

Каталошки бројEC440
ПоларитетДесен
Капацитет44 Ah
Стартна моќ360 A(EN)
Должина207 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm

 

2980.00 ден

Предности :

- Одличен избор за ниска цена

- Затворен систем

- Идеален за постари возила

- Гаранција од 24 месеци