Акумулатор Evolution Premium 56Ah 500A

Каталошки бројEP560
ПоларитетДесен
Капацитет56 Ah
Стартна моќ500 A(EN)
Должина242 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Evolution

 

3550.00 ден