Акумулатор Evolution Premium 45Ah 360A

Каталошки бројEP450
ПоларитетДесен
Капацитет45 Ah
Стартна моќ360 A(EN)
Должина207 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Evolution

 

3000.00 ден