Акумулатор Exide Professional Power 110Ah 760A

Каталошки бројEG1102
ПоларитетДесен
Капацитет110 Ah
Стартна моќ760 A(EN)
Должина349 mm
Висина235 mm
Ширина175 mm

 

8600.00 ден

- Супериорна стартна моќ (повеќе плочи = повеќе CCA старт)

- Идеален за ниски температури

- Идеален за возила со моќни мотори и опрема

- Идеален за возила со опотреба од многу стартувања

- Без одржување (нема додадвање вода)

- Гаранција од 12 месеци

Оригинален фабрички дел за градежна механизација!