Литиумски полнач автоматски професионален 12/24V, 7A

IBC7500

 

6500.00 ден

Ознака на модел : 12/24V Pro User Germany - IBC7500B (LiFePO4)

-Полнење на сите видови акумулатори и батерии (konvencionalni, AGM, Gel, Start-Stop) и НОВОполнење на литиумски батерии (LiFePO4)

-Интелегентен автоматски полнач со  Bluetooth конекција за контрола на процесот на полнење на батеријата преку апликација за смарт телефон  „Check & Charge“

- Можност за полнење на 24V – за комерцијалнли возила со 2 акумулатори

-„Check & Charge“ апликацијата е достапна за iPhone i Android телефони  и уреди

-За литиумски батеерии со  (LiFePo4) 4 келии и капацитет од : 10 – 80Ah

-Напон на полнење на акумулатори :

-(12V): 14.5V ; Максимална струја на полнење : 7,5A

-(24V): 29V ; Максимална струја на полнење: 7,5A

-Напон на полнење на литиумски батерии (12V): 14,5V

-Потполно автоматско работење

-Интегрирани сите заштитни при полнење

-Можност за тестирање на батеријата пред полнење

-LCD дисплеј за лесна контрола и пратење на процесот

-Можност за полнење на акумултори од  18Ah до 240Ah – 12V & 24V

- Можност за полнење на акумултори од  10Ah do 80Ah – ЛИТИУМСКИ

Гаранција 2 години