Автоматски интелигентен полнач 4А

EBC4000

 

3500.00 ден

Ознака на модел : EBC4000
Напон на полнење 6V/12V

Максимална струја на полнење : 0.8(6V) – 4A(12V)

Потполно автоматски без можност за преполнување на акумулаторот – можност за одржување на напонот

Полнење на сите видови акумулатори (Conventional, Vrla AGM, GEL….)

Избор на начин на полнење – МОТО акумулатори, Автомобилско нормално, БРЗО полнење

Вграден дисплеј за ТЕСТ пред полнење и следење на процесот на полнење

Идеален за автомобили, мото  и други акумулатори
Должина на кабли – 1.85м